August 31, 2014

Tukang Urut Bersalin, Mengurut Bersalin Kuala Terengganu

Terima kasih kepada blog follower saya.Erm..maaf sebab lama saya tak update blog saya.Rupanya dah bersawang dengan sarang labah-labah yang cute :)

Nanti saya update lagi dengan pos-pos menarik tentang apa saje ye. Ok yang ni saya nak update pasal tukang urut di Terengganu.

Baru ni masa balik Terengganu saya mengurut dengan seorang sis ni, dia ni asalnye seorang Nurse Terlatih.Maknanye pemegang diploma in nursingla.Kemudian dia berhenti kerja sebab dia ni tak suka terikat dengan masa kerja shift. Maklumkan nurse gomen kerja shift dengan anak-anak kecik lagi. Lagi pun rezeki dari Allah anak-anaknya ramai :) . Sekarang dia sedang berusaha menghabiskan diploma in mengurut-mengurut pulak sebab sekarang tukang urut semua dah kena ada tauliah katanya.Saya pun tak faham sangatla pasal ni, cuma kat sini saya nak promote dia skit..chewahhh..macamla dapat komisyen.. Dia mengurut best.Saya aritu mengurut seluruh badan..huhuhu..lame pulak tu..adela dalam 1 jam stgh ke 2 jam terrr...Dahla kita ni jenis tak tahan urut.Tapi sebab sakit tangan tahankan aje..Alhamdulillah.Bangun esoknya..perghhh hilang pijat-pijat..penat-penat, sakit-sakit..

Alhamdulillah dengan izin Allah dia ni pun ada juga orang-orang yang berusaha mendapatkan baby.  Bagi yang lama menantikan cahayamata. Katanya itu bukan kuasanya. Itu kuasa Allah. Kun Fa Ya Kun semuanya. Tapi apa-apa pun kita berusaha kan..Semua kuasa Allah, ketentuan Allah. Bagi yang ingin mendapatkan khidmat urutan selepas bersalin di sekitar Terengganu, nanti mesej saya.Saya tak boleh paparkan nombornya diblog saya sebab biasanya sekarang pun dia tak sempat nak handle semua. Biasanya dalam sehari dia hanya terima satu kes bersalin sahaja sebab dia nak tumpukan sepenuhnya pada pesakit tu.

Sekian, terima kasih.

Tambahan 2015

OK, setelah berdiscuss dengan ownernya maka, hari ni saya appearkan kakak urut ni yea.
Harap bermanfaat yea.








7 comments:

Anonymous said...

Slam...boleh tau no tpon tkg urut ni.. Tlg email kat syagurl@yahoo.com...tq ye

Anonymous said...

yunk...kat mana ya sis tu ? area kuala terengganu ke mana? lau available lg tolong contact sy di 017-9225196 ELSKA

CaknaNiagaCollections said...

Assalam sis.. boleh pm tukang urut kt sy tak.. 016 222 8363

welina said...

Salam.Maaf sebab lambat reply.Yup sebab memang area Kuala Terengganu.

welina said...

Saya dah bagitau nombor adik-adik semua pada dia ye.Insya Allah kalau dia free dia akan contact.Maafkan sis, memang nampak macam susah nak dapatkan nombor dia sebab katanya tak sempat bila sis publish macam ni lagi membuatkan dia tak menang tangan.Lagipun sekarang dia tengah completekan course yang kena ade untuk menjadi bidan bertauliah ni..waimma dia ex nurse pun dia nak jugak course tu yang melayakkan dia bidan mengurut.Terima kasih di atas kesabaran.

Cik Puan Ida said...
This comment has been removed by the author.
TyNaVildan said...

ok,boleh tengok di atas ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...